8:30-12:30 , 13:00-17:00Понеделник до Петък

ул.Георги Андрейчин 15град Белица

За контакти:(07444) 2323;

Ревански: Категорично подкрепяме развитието на зимните курорти в региона - Банско, Семково и Кулиното.

„Имаме страхотен регион и се надявам политиците да оценят най-после природните дадености“

Категорично подкрепяме развитието на ски курортите в областта - Банско, Семково и Кулиното. Имаме страхотен регион и се надявам политиците да оценят най-после природните дадености, да вземат национално отговорни решения и да се отпуши развитието на зимния туризъм в България.

Ето една конкретна мярка, която ще развие икономиката и ще задържи младите хора в региона и Родината. Всичко останало е защита на лобистки интереси и празни приказки.

Това заяви кметът на община Белица, Радослав Ревански, на семинар “Бъдещето на младите хора в Европа”, който се проведе в комплекс Пирин голф, организиран от президента на АЛДЕ и евродепутат от ДПС Илхан Кючюк, заедно с младежката организация на ДПС от област Благоевград.

Гости на семинара, които уважиха активните млади хора, бяха още областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, народните представители от ДПС Елхан Кълков, Мюмюн Мюмюн, Сезгин Мехмед, който е и председател на Младежко ДПС, кметът на Сатовча Арбен Мименов, Ибраим Зайденов - областен председател на Младежко ДПС Благоевград, общинският председател и съветник от ДПС в община Благоевград Мехмед Ваклъов, директорът на “Паркинги и гаражи”- Благоевград, Ивайло Червилов.


Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image